Zoet volkorenbrood

    Zoet volkorenbrood

    2keer bewaard
    1uur15min


    66 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een iets zoetig karnemelk-volkorenbrood zonder gist, dus het is zó klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 250g bloem
    • 500g volkorenbloem
    • 200g suiker
    • 2 theel zout
    • 2 theel baksoda
    • 1L karnemelk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C / gasstand 4. Vet twee broodvormen (23x12) licht in.
    2. Meng de bloem, volkorenbloem, suiker en zout in een grote kom. Los in een andere kom de baksoda op in de karnemelk. Roer de karnemelk door het bloemmengsel, meng goed door elkaar en giet het beslag in beide broodvormen.
    3. Bak gedurende 1 uur in de voorverwarmde oven.

    Baksoda

    Meer informatie vind je in het artikel wat is baksoda?

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren