Koolraappuree

    Deze koolraappuree is groen. Weet je waarom? Spinazie!

    Leontien

    Zuid-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr koolraap
    • 500 gr verse spinazie, zonder harde steeltjes
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:35min 

    1. Schil de koolraap, snij in blokjes en kook in 30 minuten gaar. Giet af.
    2. Was de spinazie, snij steeltjes weg. Breng een laagje water aan de kook in een grote pan en laat de spinazie hierin slinken, ong. 3-5 minuten. Giet het meeste kookvocht af.
    3. Klop met een elektrische mixer de koolraap en spinazie tot puree. Breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren