Roggebrood met fricandeau en zuurkool

    Sneetjes roggebrood belegd met fricandeau, mosterd en zuurkool. Een lekkere combinatie en snel te maken.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 theelepels Duitse mosterd
    • 15 gr zachte boter
    • 8 plakjes roggebrood
    • 4 eetlepels appelmoes
    • 225 gr gebraden fricandeau (vleeswaren)
    • 150 gr zuurkool (goed uitgelekt)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de mosterd door de boter en besmeer hiermee de sneetjes roggebrood. Verdeel de appelmoes over de sneetjes brood en beleg vervolgens met de fricandeau en zuurkool.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties