Roggebrood met fricandeau en zuurkool

    Roggebrood met fricandeau en zuurkool

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    Maak dit als eerste!

    Sneetjes roggebrood belegd met fricandeau, mosterd en zuurkool. Een lekkere combinatie en snel te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 theelepels Duitse mosterd
    • 15 gr zachte boter
    • 8 plakjes roggebrood
    • 4 eetlepels appelmoes
    • 225 gr gebraden fricandeau (vleeswaren)
    • 150 gr zuurkool (goed uitgelekt)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de mosterd door de boter en besmeer hiermee de sneetjes roggebrood. Verdeel de appelmoes over de sneetjes brood en beleg vervolgens met de fricandeau en zuurkool.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren