Rabarbermoes

    Rabarbermoes

    4keer bewaard
    15min


    107 personen hebben dit gemaakt

    Gewoon een makkelijk recept om rabarber klaar te maken. De rabarber wordt met wat boter en suiker tot een compote of moes gekookt. Heerlijk als bijgerecht, maar ook over ijs!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 30 gr ongezouten boter
    • 500 gr rabarber, dun gesneden
    • 100 gr suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een grote (koeken)pan op hoog vuur. Voeg de rabarber en suiker toe en blijf onder voortdurend roeren verwarmen, tot de rabarber zacht is, in ongeveer 5-10 minuten. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    SophiaGambieraki
    0

    Erg lekker, boter hoeft maar 20 gram - 22 apr 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren