Dip voor stokbrood

    Dip voor stokbrood

    4keer bewaard
    3min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een supereenvoudige dip op basis van olijfolie om stokbrood in te dippen. Lekker als voorgerecht of hapje.

    Lisa Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel balsamicoazijn
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 stokbrood, in plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Klaar in:3min 

    1. Meng de olijfolie en balsamicoazijn in een bakje en strooi er peper en zout naar smaak over. Dip hierin de plakjes stokbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren