Dip voor stokbrood

    Een supereenvoudige dip op basis van olijfolie om stokbrood in te dippen. Lekker als voorgerecht of hapje.

    Lisa

    Zuid-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel balsamicoazijn
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 stokbrood, in plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Klaar in:3min 

    1. Meng de olijfolie en balsamicoazijn in een bakje en strooi er peper en zout naar smaak over. Dip hierin de plakjes stokbrood.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties