Tahoe en tahini broodbeleg

    Tahoe en tahini broodbeleg

    4keer bewaard
    5min


    38 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heerlijk veganistisch broodbeleg. Je kunt in plaats van zonnebloempitten ook sesamzaad gebruiken als je dat lekkerder vindt. Probeer het op een geroosterde bagel met plakjes rijpe tomaat of op meergranenbrood met sla en uitjes.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500g stevige tahoe
    • 4 eetl bruine miso
    • 5 eetl tahini
    • 1/2 ui, fijngehakt
    • 1/2 wortel, fijngehakt
    • 3 eetl ongezouten zonnebloempitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Pers het overtollig water uit de tahoe: leg de tahoe op een plat oppervlak, dek af met een snijplank en zet daar een zware gietijzeren pan of ander zwaar object op. Laat zo 30 minuten staan.
    2. Verkruimel de tahoe in een kom. Meng de resterende ingrediënten erdoor en zet in de koelkast tot je het gaat gebruiken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren