Paksoi noedelsalade met reepjes biefstuk

    Paksoi noedelsalade met reepjes biefstuk

    3keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Salade met paksoi, noedels, reepjes biefstuk en een pittige, friszure marinade. Deze noedelsalade eet je met stokjes!

    Jeff Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr biefstuk, in reepjes
    • 80 ml olijfolie
    • 40 ml witte wijnazijn
    • 20 gr rietsuiker
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 1 eetlepel limoensap
    • 1/2 rode chilipeper, zonder zaadjes en in stukjes
    • 1 eetlepel vissaus
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 85-100 gr eiernoedels
    • 2 stronkjes baby-paksoi, in stukken gescheurd
    • 1 bosje lente-uitjes
    • 15 gr amandelschaafsel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 10min marineren  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng de olijfolie, azijn, suiker, sojasaus, knoflook, vissaus, limoensap en stukjes chilipeper samen in een kleine kom. Leg de biefstukreepjes in de kom, dek af met plasticfolie, en laat 10 minuten marineren.
    2. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
    3. Verhit wat van de marinade in een wok en bak het vlees kort aan, ong 1 minuut. Giet alle marinade erbij. Voeg daarna de stukken paksoi, lente-ui en amandelen toe. Laat 1-2 minuten meebakken, onder regelmatig roeren. Voeg de gekookte noedels toe, schep een paar keer om, verwarm door, en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren