Pastasalade met tomaten en rode paprika

    (17)

    Met deze makkelijk te maken saus heb je zo een geweldige zomerse pastamaaltijd klaar. Essentieel zijn rijpe tomaten, verse basilicum en knoflook.


    21 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 12 tomaten, fijngehakt
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 rode paprika, ontzaad en gehakt
    • 20 verse basilicum blaadjes, gescheurd
    • 100ml olijfolie
    • 1 theel zout
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 (500g) pak pasta naar keuze

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Roer de tomaten, knoflook, rode paprika en basilicum samen in een grote kom. Giet de olijfolie erover en bestrooi met zout en peper. Meng goed door elkaar en laat minstens een uur op kamertemperatuur staan, zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.
    2. Kook de pasta volgens aanwijzing op het pak. Giet af en schep door de saus.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (17)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 9 collecties