Snel bosvruchtenijs uit de blender

    Snel bosvruchtenijs uit de blender

    2keer bewaard
    1uur10min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Bosvruchtenijs van rode vruchten en andere bessen dat in de blender wordt gemaakt. Heel makkelijk dus! Als je een minder sterke blender hebt, doe dan dit recept in twee keer zodat er niet te veel brokken in het ijs zitten.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1,5 eetlepel kristalsuiker
    • 3 á 4 handenvol bevroren bosbessen, frambozen, aardbeien, blauwe bessen (of koop gewoon een zak bevroren bosbessen)
    • 150 ml volle room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1uur in de diepvries  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Doe drie á vier handen van de bevroren vruchten in de blender.
    2. Doe de suiker in de blender.
    3. Voeg de room toe.
    4. Pureer dit tot alles een smeuïge massa is.
    5. Doe het ijs zo snel mogelijk in een diepvriesbestendige pot en laat het even opstijven in de diepvries (Of serveer direct).
    6. Eet smakelijk!

    TIP!

    Als het ijs TE VAST is voeg nog wat room toe, als het ijs TE SLAP is voeg nog wat bevroren vruchten toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren