Knakworst in tomaten-mosterdsaus

    Knakworst in tomaten-mosterdsaus

    2keer bewaard
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Mijn moeders maakte dit altijd toen ik nog een kleine erwt was en mijn moeder heeft dit weer van een Turkse oppas.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 pot knak- of bockworsten
    • 1 blikje tomatenpuree
    • mosterd, naar smaak
    • 1 gesnipperd uitje (optioneel)
    • 1 Turks brood
    • olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. De worstjes laten uitlekken (vocht niet weggooien). Worstjes klein snijden (plakjes, blokjes, maak niet uit hoe).
    2. Vocht in een diepe pan gieten en een beetje olie erbij.
    3. Doe de tomatenpuree erbij en roer tot het helemaal opgelost is.
    4. De mosterd erbij tot je het zelf lekker vindt.
    5. Eventueel wat gesnipperde ui erbij.
    6. Worstjes erbij doen en even wachten tot het sausje wat dikker is. Klaar.
    7. In een diep bord, brood erbij en aan tafel. Eetsmakelijk :D

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren