Glazuur voor feestelijke koekjes

    Glazuur voor feestelijke koekjes

    4keer bewaard
    10min


    197 personen hebben dit gemaakt

    Een recept om koekjes of gemberkoekhuisjes mee te versieren. Leuk voor speciale gelegenheden, zoals Kerst, Valentijn, of Pasen.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 liter

    • 375 gr poedersuiker
    • 1/4 theelepel wijnsteen (cream of tartar)
    • 2 eiwitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de poedersuiker en wijnsteen in een beslagkom samen. Klop met een elektrische mixer één voor één de eiwitten erdoor. Blijf ongeveer 5 minuten mixen of tot het mengsel stijf is geworden. Schep het in een spuitzak.

    Tip

    Met een paar druppels kleurvloeistof voor voeding krijg je een regenboogeffect!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties