Toast met roerei

    Toast met roerei

    4keer bewaard
    10min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijk recept voor roerei (scrambled eggs) met ham en kaas, geserveerd op geroosterde boterhammen. Heerlijk als ontbijt, maar ook als lunch!

    guus Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 eieren
    • scheutje melk
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 plakje ham, in kleine stukjes
    • klein handje geraspte kaas
    • klein klontje boter
    • 2 boterhammen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de eieren los in een kommetje met een klein scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Voeg ook de ham en geraspte kaas toe en meng goed door.
    2. Smelt een klein klontje boter in een kleine koekenpan op laag vuur. Voeg het eimengsel toe zodra de boter is gesmolten. Verwarm de eieren langzaam een paar minuten, onder voortdurend roeren met een houten spatel, zodat het ei langzaam kruimelt en stolt.
    3. Rooster ondertussen twee boterhammen.
    4. Verdeel het roerei over de geroosterde boterhammen en eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren