Veganistische chili

    (46)
    4 uur 20 minuten

    Sojagehakt, kidneybonen, ui, selderij, rode paprika en aromatische kruiden worden in een slowcooker gestoofd voor een hartige, veganistische chili.


    47 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 350g sojagehakt
    • 3 (400g) blikken kidneybonen
    • 1 grote rode ui, gehakt
    • 4 stengels bleekselderij, gehakt
    • 2 rode paprika's, gehakt
    • 4 laurierblaadjes
    • 2 eetl chilipoeder
    • 3 eetl melasse
    • 1 groentenbouillonblokje
    • handvol gehakte verse koriander
    • 1 theel hete pepersaus
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 225ml water
    • 3 eetl bloem
    • 225ml heet water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Doe het sojagehakt, kidneybonen, uien, selderij, rode paprika, laurierblaadjes, chilipoeder, melasse, bouillonblokje, koriander, hete saus, zout, peper en 225ml water in een slowcooker.
    2. Kook 3 uur op Hoog.
    3. Los de bloem op in 225ml heet water. Giet dit bij de chili en kook nog een uur langer door.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (46)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties