Canadian Buttermilk Pancakes

    Canadian Buttermilk Pancakes

    4keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Lekker ontbijt: Canadian pancakes met maple syrup of crème fraîche.

    Rob-Quebec Quebec, Canada

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 grote eieren
    • 120 ml karnemelk
    • 75 ml koud water
    • 150 gr bloem
    • 1/2 theelepel bakpoeder
    • zout
    • boter
    • maple syrup (ahornsiroop)
    • crème fraîche

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Klop de 3 eieren los en meng de karnemelk en het water in een maatbeker.
    2. Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een beslagkom.
    3. Maak daarna een kuiltje in het midden van het bloemmengsel. Voeg daarna het mengsel van karnemelk en water toe en meng dit.
    4. Voeg langzaam de geklopte eieren toe, beetje bij beetje, zodat je een glad beslag hebt.
    5. Bak ze in boter. Als de bovenkant vol met bubbels is en van kleur verandert, dan omkeren en nog 1 minuut bakken.

    Tip

    Lekker met maple syrup of crème fraîche. Je kunt ze ook met bosbessen eten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren