Warme zoete wentelteefjes met vanilleroomrijs

    Warme zoete wentelteefjes met vanilleroomrijs

    2keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Zo simpel en toch zo zalig! Meestal worden wentelteefjes gemaakt met (oude) sneetjes brood en gegeten tijdens het ontbijt. Dit recept steken we in een nieuw jasje en we maken er een heerlijk dessertgerecht van. Lees snel verder voor het recept.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 duivekater witbrood
    • 2 eieren
    • 50 gram basterdsuiker
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • 150 ml melk
    • 1 eetlepel vanille-extract
    • boter of olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snij het brood in dikke plakken.
    2. Meng de eieren, suiker, kaneelpoeder, melk en vanille-extract met een garde in een kom. Neem een snee en haal dit door het mengsel.
    3. Verhit wat olie of boter in een pan en bak het brood goudbruin.

    Duivekater witbrood

    Dit is traditioneel feestbrood dat zoet van smaak is en vaak rond de Paasdagen wordt genuttigd.

    Bekijk dit op mijn blog

    http://www.toetjestafel.com/2013/12/warme-zoete-wentelteefjes-met.html

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren