Lekkerste bastognetaart

    Lekkerste bastognetaart

    6keer bewaard
    2uur20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heel makkelijk te maken en super lekker. Elke keer als ik 'm maak, willen mijn vrienden het recept. Dus nu voor iedereen beschikbaar.

    sabinevrooij Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 bastognetaart

    • 2 pakken bastognekoeken
    • 500 ml slagroom
    • 1 reep witte, melk en pure chocola
    • ronde bakvorm en rasp

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Bekleed de bakvorm met 2 lagen bastognekoeken. Probeer de koeken heel te houden en geen kleine stukjes er tussen te proppen.
    2. Klop de slagroom met wat suiker stijf en verdeel de helft over de koeken.
    3. Leg weer 2 lagen bastognekoeken op de slagroom en verdeel de andere helft van de slagroom over de koeken.
    4. Rasp de chocola en verdeel dit over de taart.
    5. Laat de taart min. 2 uur opstijven in de koelkast.
    6. De taart is het lekkerste als je het een nacht kunt laten staan. Dan zijn de koeken zacht genoeg en de slagroom goed stijf.
    7. Smullen maar!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren