Maak groene pasta van kervelblad, 125 gr bloem, 1 ei en zout. Maak ook zwarte pasta met de inkt, 1 ei, 125 gr bloem en zout. Draai er vellen van en steek er rondjes uit van 10 cm doorsnee.
Voor de raviolivulling:
Doe de walnoten, het ei en de dooier, peterselie, ricotta en geitenkaas en peper in de keukenmachine en maak er een wat grovere massa van. Verdeel deze massa over de pastarondjes en vorm er halve maantjes van.
Voor de rucoladressing:
Maak van azijn, olie, eidooier, groene mosterd en 50 gram rucola een gladde dressing met de staafmixer. Eventueel de rucola van tevoren wat fijnhakken.
Kook de ravioli’s in drie minuten gaar en serveer met rucola en rucoladressing en grote parmezaansnippers.
Harde bloem
'Harde' bloem bevat meer gluten dan 'zachte' bloem en is bij uitstek zeer geschikt voor het maken van pasta.