Kwartelpootjes met rucola

    Kwartelpootjes met rucola

    2keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Voorgerecht van in de pan gebakken kwartelpootjes met jus van frambozenazijn en crème de cassis, geserveerd op een bedje van rucola met sherry-azijn dressing.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 kwartelpootjes
    • boter
    • frambozenazijn
    • scheutje crème de cassis
    • 75 gram rucola
    • sherry-azijn
    • olijfolie
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bak de kwartelpootjes in hete boter gaar, ong 10 minuten. Blus af met frambozenazijn en laat deze inkoken. Voeg dan een scheutje crème de cassis toe en draai het vuur uit. Laat de likeur licht karamelliseren in de warme pan.
    2. Maak van sherry-azijn, olijfolie en peper en zout een dressing en meng met de rucola.
    3. Serveer 2 kwartelboutjes per bord, elk op een bedje van rucola.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren