Pittige chili ta­gli­a­tel­le met garnalen

    Pittige chili ta­gli­a­tel­le met garnalen

    9keer bewaard
    25min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Pasta met zeer unieke lekkere smaak die je niet snel zult vergeten. ^^

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr tagliatelle
    • 500 gr grote garnalen
    • 4 bosuien
    • halve eetlepel geraspte of fijngesneden gember
    • 1 rode peper (minder zaadjes is minder scherp!)
    • 250 gr kastanje champignons
    • 3/4 courgette
    • 3 a 4 eetlepels sweetchilisaus (naar smaak)
    • 1 rode ui
    • 125 gr crème fraîche
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit olie(olijfolie) in een wokpan, voeg de knoflook, rode peper, gember en de garnalen toe. Breng op smaak met wat zout. Bak tot de garnalen gaar zijn. Wanneer de garnalen gaar zijn haal je garnalen uit de wokpan en bewaar je deze in een schaal.
    2. Voeg vervolgens aan de overgebleven sappen de rode ui, bosui, champignons en courgette toe. Bak dit alles enkele minuten tot de groenten zacht zijn geworden. Breng op smaak met wat zout en peper.
    3. Kook de tagliatelle gaar volgens verpakking.
    4. Voeg vervolgens de crème fraîche en de sweetchilisaus toe aan de groenten in de wokpan. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel inkoken tot een romige saus.
    5. Wanneer het een romige saus is geworden kun je alles opscheppen op een bord en genieten van deze bijzondere maaltijd!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    2

    Ik heb erg genoten van dit recept. Ga ik zeker vaker maken. Groetjes - 29 sep 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren