Pastasalade met rode pesto en geitenkaas

    Pastasalade met rode pesto en geitenkaas

    2keer bewaard
    25min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke en makkelijk te maken pastasalade met geitenkaas, uitgebakken spekjes, rode pesto en groenten.

    MichielZwart Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 bakje spekjes
    • 200 gr pasta (schelpjes)
    • 4 eetlepels rode pesto
    • 150 gr geitenkaas met honing
    • 120 gr gemengde sla
    • 1 paprika, in blokjes
    • 2/3 komkommer, in blokjes
    • 4 lente-ui, fijngesneden
    • croutons, naar smaak
    • handvol pijnboompitten (eventueel geroosterd)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bak de spekjes knapperig uit en laat ze even uitlekken op keukenpapier.
    2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en meng direct de rode pesto en de helft van de geitenkaas erdoor.
    3. Voeg dan de sla, paprika, komkommer en lente-ui toe en als laatste de resterende geitenkaas, croutons en pijnboompitten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren