Rijst, ragout en doperwtjes

    Rijst, ragout en doperwtjes

    2keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Als wij niet veel tijd hebben om te koken, dan maken wij vaak dit gerecht. Je bent met een kwartier klaar! De meeste mensen vinden het er niet lekker uit zien, maar tot nu toe alleen maar positieve reacties dat het erg goed smaakt en meer vult dan gedacht!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 150 - 200 gr rijst
    • 1 blikje ragout
    • klein blikje doperwtjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de rijst zoals op je verpakking.
    2. Verwarm ondertussen de doperwten en giet ze af.
    3. Giet de rijst af en voeg de doperwten vast bij.
    4. Verwarm als laatste de ragout en voeg deze ook toe aan de rijst. Goed doorroeren en klaar voor serveren!

    Tip

    Wissel de ragout lekker af. Kip, rundvlees, kalf of champignons.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren