Rundercarpaccio

    Rundercarpaccio

    3keer bewaard
    5min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een klassiek en makkelijk recept voor carpaccio met rucola sla, balsamicodressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

    Ali Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr rundercarpaccio
    • 4 handjes rucolasla
    • 4 eetlepels balsamicodressing, of meer naar smaak
    • 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
    • 50 gr Parmezaanse kaas, geschaafd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Verdeel de carpaccio over 4 bordjes. Leg in het midden een handje rucolasla. Besprenkel met balsamicodressing en bestrooi als laatste met pijnboompitten (eventueel kort roosteren in een droge koekenpan) en Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren