Kokos-amandelkoekjes

    Kokos-amandelkoekjes

    1keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze koekjes zijn zeer makkelijk om te maken en super lekker! Ik heb dit recept gemaakt voor ongeveer 16 koekjes.

    Carolynavanloock Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Opbrengst: 16 koekjes

    • 125 gram bloem
    • 65 gram kokosmeel/geraspte kokos
    • 35 gram amandelmeel
    • 75 gram zachte boter
    • 70 gram kristalsuiker
    • 1 eitje
    • 1 theelepel bakpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven op 175°C.
    2. Doe de boter, de suiker en het eitje in een grote kom en mix dit door elkaar.
    3. Voeg daarna het kokosmeel en het amandelmeel aan het mengsel toe en roer verder met een houten spatel.
    4. Zeef de bloem over het deeg en voeg de eetlepel bakpoeder toe. Meng door.
    5. Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Maak bolletjes van het deeg en leg deze op de bakplaat. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is tussen de bolletjes.
    6. Duw de bolletjes een beetje plat zodat ze een ronde vorm van een koekje krijgen.
    7. Voor een extra touch kan je nog een nootje op de bovenkant van het koekje toevoegen.
    8. Zet de koekjes 20 minuutjes in de voorverwarmde oven en laat ze daarna afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties