Bloemkoolsoep met kaas en specerijen

    Bloemkoolsoep met gesmolten kaas en een snufje koekkruiden voor een speciaal tintje. Een makkelijke en lichte vegetarische lunch.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 bloemkool, in stukjes
    • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 240 ml heet water
    • 1 theelepel mixed spice (of koekkruiden, of kaneel)
    • 6 puntjes smeerkaas light (La vache qui rit)
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe alle ingredienten in de pan en kook tot de bloemkool gaar is. Pureer met een staafmixer en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren