Bloemkoolsoep met kaas en specerijen

    Bloemkoolsoep met kaas en specerijen

    1keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Bloemkoolsoep met gesmolten kaas en een snufje koekkruiden voor een speciaal tintje. Een makkelijke en lichte vegetarische lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 bloemkool, in stukjes
    • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 240 ml heet water
    • 1 theelepel mixed spice (of koekkruiden, of kaneel)
    • 6 puntjes smeerkaas light (La vache qui rit)
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe alle ingredienten in de pan en kook tot de bloemkool gaar is. Pureer met een staafmixer en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren