Brownies voor Pesach

    Brownies voor Pesach

    12keer bewaard
    40min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze verrukkelijke brownies op basis van matsemeel met Pesach!

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 5 eieren
    • 50 gr cacaopoeder
    • 500 gr suiker
    • 100 gr matsemeel
    • 300 ml plantaardige olie
    • 150 gr gehakte walnoot

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een grote mengkom eieren en suiker opkloppen. Olie toevoegen. Matzemeel en cacao erdoor mixen.
    2. Noten erdoor scheppen en eventueel wat nootjes bewaren ter garnering. Schenk het beslag in een ingevette bakvorm van 23x33 cm en bak ong. 35 minuten in een voorwarmde oven (160°C/gasstand 3). Controleer de gaarheid van de brownies na 30 min. Het geheim van een lekkere kleffe brownie is om hem niet gaar te bakken! Zo nodig 5 minuten verder bakken. Ik strooi de noten liever over de bovenkant van de brownies dan erdoor, zo kunnen mensen die liever geen noten eten ze makkelijk verwijderen. Snij in individuele stukken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren