Asperges met roerei en gerookte zalm

    Asperges met roerei en gerookte zalm

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Witte asperges, roerei en zalm zijn een heerlijke combinatie. Zodra het weer aspergeseizoen is, eten wij dit vaak op zondag als brunch.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1,5 kilo witte asperges
    • zout
    • snufje suiker
    • 8 eieren
    • peper
    • 60 gr boter
    • 100 ml slagroom
    • 16 plakjes dungesneden gerookte zalm
    • fijngehakte dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Schil de asperges en kook ze in ruim water met zout en suiker in ongeveer 20 minuten gaar. Laat uitlekken.
    2. Klop de eieren met de slagroom los. Bestrooi met zout en peper.
    3. Boter in een pan laten smelten en hierin het roerei bakken.
    4. Snij de asperges in hapklare stukjes. Snij de zalm in reepjes. Meng alles en bestrooi met dille. Direct serveren op brood.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren