Wortelsalade

    Dunne reepjes wortel worden gemarineerd in citroensap en champagne azijn. Fijngesneden bieslook en bieslookbloemen maken van dit gerecht een perfect recept voor de lente. Mijn vriendin Betsy heeft dit recept aan me gegeven en ik ben er dol op!

    SydCarter

    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr wortel
    • sap van 1/2 citroen
    • 1 eetlepel champagne azijn
    • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
    • bieslookbloemen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min marineren  ›  Klaar in:45min 

    1. Schil de wortels en snij ze in de lengte door de helft. Snij in lange strips, leg in een schaal.
    2. Pers de citroensap over de wortels uit en voeg azijn toe. Roer de fijngehakte bieslook erdoor. Laat 30 minuten tot een uur staan.
    3. Roer de wortels door en bestrooi ze dan met bieslookbloemen. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren