Salade met farro, avocado en appel

    Salade met farro, avocado en appel

    1keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke maaltijdsalade met een stevige bite van de farro (of tarly) en de verrassende zachte en frisse smaak van avocado en appel. De Mexicaans geïnspireerde dressing van koriander, sjalot en witte wijnazijn maakt het echt af.

    stroopwafel Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 125 gr farro
    • klein bosje koriander, fijngesneden
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 1 eetlepel witte wijnazijn
    • 2 eetlepels olijfolie
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 appel, in blokjes
    • 1 blikje zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1 avocado, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
    2. Maak ondertussen de dressing door koriander, sjalot, witte wijnazijn, olijfolie, zout en peper te mengen met een garde. Meng de appelblokjes door de dressing.
    3. Giet de farro af en meng door de dressing en de appel. Voeg de bonen toe en breng eventueel nog op smaak met peper en zout. Verdeel de avocado erover en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren