Avocadomousse voor zalm

    Deze mousse van avocado is een perfect bijgerecht voor zalm en geeft je gerecht een bijzonder tintje. Makkelijk om vooruit te maken en heerlijk met een stuk gebakken zalm of zalm uit de oven.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 3 avocados
    • 150 gr crème fraîche
    • 2½ eetlepels gehakte verse dille
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 theelepel kappertjes
    • 3 tot 4 theelepels citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng alle ingrediënten, behalve citroensap, in een keukenmachine of blender en pureer tot een glad geheel. Voeg de citroensap geleidelijk toe, proef steeds of het al voldoende is. Schep in een kom en serveer.

    Vooruit maken

    Avocado wordt snel bruin, dus om te voorkomen dat dit gebeurt, leg je plastic huishoudfolie tegen de avocadomousse aan, om contact met lucht zoveel mogelijk te vermijden. De mousse is het lekkerst om dezelfde dag nog op te eten, maar je kunt het met plastic huishoudfolie zo'n 3-4 dagen in de koelkast goed houden.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Bekijk alle 1 collecties