Cakeballetjes (cake pops)

    Cakeballetjes (cake pops)

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit recept is supermakkelijk en je kunt met decoreren helemaal los gaan.... Je kunt een chocoladecake in de winkel kopen of er eerst een zelf bakken. Gebruik verschillende kleuren smeltchocolade, rol de balletjes door nootjes, kokos of 'disco', ga je gang!

    Ingrediënten
    Porties: 36 

    • 1 chocoladecake
    • 1 portie (450 gr) chocolade frosting
    • 85 gr smeltchocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verkruimel de cake in een grote kom en roer de frosting erdoorheen.
    2. Smelt de smeltchocolade in een glazen kom in de magnetron, of in een metalen kom au bain marie, roer af en toe, tot het helemaal gesmolten en glad is.
    3. Gebruik een meloenschepje of een kleine ijsschep om balletjes te vormen van het cakemengsel. Dip de balletjes met behulp van een cocktailprikker of vork in de smeltchocolade. Leg de balletjes op bakpapier om hard te worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren