Pesto empanadas met zongedroogde tomaten en kaas

    Pesto empanadas met zongedroogde tomaten en kaas

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Pesto, zongedroogde tomaten en jong belegen kaas gecombineerd in een empanada! Supermakkelijk om te maken, maar erg bijzonder voor een feestje of andere gelegenheid. Een vegetarische versie van de heerlijke Argentijnse hapjes.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 empanadas

    • 12 empanada deegcirkels
    • 300 gr jong belegen kaas, in blokjes
    • 2 eetlepels zongedroogde tomaten, fijngehakt
    • 1 eetlepel pesto
    • 1 ei, losgeklopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bedek twee bakplaten met aluminiumfolie en vet ze in.
    2. Leg de empanada deegcirkels op een plat oppervlak en schep de blokjes kaas en de zongedroogde tomaten in het midden van elke cirkel, gevolgd door een schepje pesto.
    3. Maak de randjes van de deegcirkels nat met warm water en vouw het deeg over de vulling heen dubbel. Druk de randjes dicht met een vork. Leg de empanadas op de bakplaat en bestrijk met losgeklopt ei.
    4. Bak 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven en laat ze iets afkoelen voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren