Parmezaanse kaas fondue

    (31)

    Kaasfondue gemaakt met Parmezaanse kaas en Neufchâtel. Een milde, romige kaasfondue die makkelijk om te maken is, dus meer tijd om ervan te genieten!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 14 

    • 225 gr Neufchâtel kaas
    • 235 ml melk
    • 60 gr Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1/2 theelepel knoflookzout
    • 1 klein stokbrood, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Roer de Neufchâtel door de melk in een steelpan op middellaag vuur tot het gesmolten is, in 2-3 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas en knoflookzout toe. Roer en blijf verwarmen, tot de kaas is gesmolten, na 2-3 minuten. Serveer met de blokjes brood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (31)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren