Cake uit de airfryer

    Cake uit de airfryer

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een gewone cake, maar dan gemaakt in de airfryer. Het moeilijkste was om een vorm te vinden die in de airfryer past, ik heb uiteindelijk voor een kleine tulbandvorm gekozen.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 100 gr boter, op kamertemperatuur
    • 80 gr suiker
    • 1 ei
    • 200 gr bloem
    • snufje zout
    • 90 ml melk
    • poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de airfryer voor op 180°C. Vet een kleine cakevorm in.
    2. Mix de boter met de suiker tot een licht en romig mengsel. Voeg ei toe en klop goed door, tot het beslag glad en luchtig is.
    3. Roer de bloem en zout erdoor en meng dan samen met de melk tot een cakebeslag.
    4. Schenk het beslag in de ingevette vorm en strijk glad met de achterkant van een lepel. Zet de vorm in het mandje van de airfryer.
    5. Bak de cake 15 minuten in de airfryer tot een prikker in het midden van de cake gestoken er schoon uitkomt.
    6. Stort de cake uit op een rooster en laat afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren