Spagimac

    Spagimac

    1keer bewaard
    27min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke pasta, het is geen spaghetti maar ook geen macaroni, maar een mix... Ik noem het spagimac!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200 gram macaroni
    • 150 gram spaghetti
    • 1 ui
    • 1 teentje knoflook
    • 1 paprika
    • 300 gram half om half gehakt
    • Pot pastasaus
    • Zwarte peper vers gemalen
    • 50 gram parmezaanse kaas geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 12min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:27min 

    1. Kook de macaroni en spaghetti in een pan ruim water in 8 minuten gaar.
    2. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in.
    3. Snij de ui, de knoflook en de paprika in kleine stukjes.
    4. Fruit de ui met de knoflook in een scheutje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg daarna de paprika toe.
    5. Voeg het gehakt toe aan de groenten en bak dit rul.
    6. Voeg de saus bij de groenten en het gehakt in de koekenpan. Voeg de versgemalen zwarte peper aan de saus toe en laat de saus koken en daarna een paar minuten pruttelen.
    7. Giet de pasta af en doe dit onderin de ovenschaal, giet de saus over de pasta in de ovenschaal. Doe de geraspte parmezaanse kaas over de saus en zet de schaal 10 minuten in de voorverarmde oven.
    8. Serveer de Spagimac en eet smakelijk!! Lekker met plakjes komkommer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    gretskehoornstra
    0

    Heeeeeeeel lekkerrrrrrr - 22 dec 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren