Boerenkool chips

    Boerenkool chips

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Boerenkool is een superfood en heeft zoveel meer mogelijkheden dan alleen in stamppot. Wat dacht je van deze supergezonde chips gemaakt van de blaadjes van boerenkool?

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 bos boerenkool
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel kruidenzout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Snij (of knip) de harde steeltjes van de boerenkool en scheur de blaadjes in stukjes van gelijke grootte. Was de boerenkool en maak goed droog in een saladespinner. Besprenkel boerenkoolblaadjes met olijfolie en bestrooi met wat kruidenzout.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de randjes bruin worden, maar nog niet verbrand, in ongeveer 10-15 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren