Boerenkool helemaal anders

    Boerenkool helemaal anders

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een simpele, originele manier om boerenkool te serveren. Boerenkool wordt in de pan gebakken met knoflook en balsamicoazijn. Een heerlijk bijgerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bos boerenkool, harde stengels verwijderd en blaadjes grof gehakt
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 eetlepels balsamicoazijn
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bak de boerenkool in een grote pan met deksel op middelhoog vuur tot het iets is geslonken. Als het de helft van het originele volume heeft, haal je de deksel van de pan en roer je de knoflook, olijfolie en balsamicoazijn erdoor. Roerbak 2 minuten door. Voeg zout en peper naar smaak toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties