Surinaamse kouseband

    Surinaamse kouseband

    1keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het is ook lekker een tomaat in stukjes mee te laten stoven. Die kan dan evt. met zout, zwarte peper, kerrie en sambal worden meegebakken in het begin.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 rode fijngesnipperde ui
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 rode peper in fijne ringetjes
    • 300 gr kouseband, in fijne stukjes
    • 1/2 groentebouillonblokje

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Ui en knoflook samen met peper even fruiten, kouseband toevoegen. Ca. 10 minuten al omscheppend doorbakken.
    2. Paar eetlepels water en bouillonblokje toevoegen. Dan nog ca. 15 minuten laten stoven.
    3. Eventueel zout naar smaak toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties