Havermout met peer, cranberry's en pecannoten

    Havermout met peer, cranberry's en pecannoten

    1keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een lekker stevig en gezond begin van de dag; havermoutpap met verse peer en gedroogde cranberry's en een handje pecannoten erdoor voor de bite.

    Chantal Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 200-250 ml melk
    • 50 gr havermout (snelkokend)
    • snufje zout
    • 1 eetlepel suiker (of naar smaak)
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 1/2 peer, geschild en in stukjes
    • handvol gedroogde cranberry's
    • 2 eetlepels gehakte pecannoten
    • scheutje honing, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng melk, havermout, zout, suiker, kaneel en stukjes peer en cranberry's in een pannetje en verwarm 5 minuten op laag vuur, tot de havermout dikker is geworden.
    2. Roer de pecannoten door de pap en breng op smaak met honing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren