Makkelijke kaneelbroodjes

    Makkelijke kaneelbroodjes

    3keer bewaard
    25min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Kaneelbroodjes zijn heel makkelijk om te maken met croissantdeeg!! Als je zin hebt in iets zoets maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan dan is dit het perfecte recept voor heerlijke Cinnamon buns!!

    ingnmi Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • Poedersuiker
    • Danerole rol croissant 6 stuks
    • 100 gr boter
    • 250 gr suiker
    • 2 eetlepels kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Strooi poedersuiker over je aanrecht (of anders)
    2. Rol het deeg volledig uit op de poedersuiker en kneed de streepjes dicht.
    3. Warm de boter op zodat het smeerbaar is en verdeel over het deeg.
    4. Meng suiker en kaneel goed samen en strooi het over de boter.
    5. Rol het deeg weer in elkaar en snij in verticale richting in dunne plakjes.
    6. Bestrooi de bakvorm ook met poedersuiker en plaats de plakjes deeg niet al te dicht op elkaar in de vorm.
    7. Bak de kaneelrollen 15 minuten op 180°C.
    8. Laat ze 5min afkoelen en ze zijn klaar om te eten!!!

    Tip

    De kaneelbroodjes zijn het lekkerst om te eten als ze warm zijn met een scheutje gecondenseerde melk.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren