Paleo mug cake

    Paleo mug cake

    1keer bewaard
    7min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is mijn favoriete glutenvrije recept voor chocoladecake in een mok, uit de magnetron. Een snelle snack voor als je zin hebt in iets zoets of chocola! Je kunt koffie gebruiken in plaats van koffie extract.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 3 eetlepels chocolate chips (of stukjes chocola)
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 eetlepels kokosmeel
    • 2 eetlepels water
    • 1/8 theelepel baksoda
    • 1 ei
    • 1 drupje koffie extract (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:7min 

    1. Meng chocolate chips en olijfolie in een magnetronbestendige mok. Verhit 20-30 seconden in de magnetron tot de chocola is gesmolten.
    2. Meng met een vork kokosmeel, water en baksoda door het chocolademengsel. Voeg ei en koffie extract toe; meng goed door.
    3. Zet 1 1/2 minuut in de magnetron tot het goed heet is. Laat de cake 2 minuten afkoelen voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren