Power havermout

    (5)

    Een paar toevoegingen aan havermout en je kunt er de hele ochtend tegenaan! Havermout zonder koken. Eet koud, of warm heel kort op in de magnetron.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 80 gr snelkokende havermout
    • 235 ml melk
    • 100 gr Griekse yoghurt
    • 1 banaan, gepureerd
    • 3 eetlepels gemalen lijnzaad
    • 2 eetlepels pindakaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng havermout, melk, yoghurt, banaan, lijnzaad en pindakaas samen met een garde in een kom. Zet minstens 15 minuten in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren