Italiaanse anijsbiscotti

    Italiaanse anijsbiscotti

    9keer bewaard
    1uur20min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Deze krokante biscuitjes zonder boter zijn perfect voor bij de koffie of thee.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 2 eieren
    • 150g suiker
    • 1 theel anijszaad
    • 100g bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur10min  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Verwarm de oven voor op 190C / gasstand 5. Vet een broodvorm in en bestuif met bloem.
    2. Klop de eieren en suiker goed door elkaar. Voeg het anijszaad toe en mix dan de bloem erdoor. Spatel het deeg in de vorm (ongeveer ½ vol).
    3. Bak zo'n 20 minuten of tot een cocktailprikker schoon uit het midden komt. Neem het uit de vorm en snij het in 16 plakken. Plaats de plakken op een bakplaat en bak 5 minuten tot de onderkant bruin is. Draai ze om en bak de andere kant bruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    EugenieBronsveld
    2

    Erg lekker!!!!!!!!! - 06 dec 2014

    van
    0

    Wat een heerlijke koekjes! Ik heb iets meer anijs er in gedaan, voor de rest me aan het recept gehouden. Makkelijk en snel klaar. Dank je. - 08 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren