Frambozen chocolate chip muffins

    Frambozen chocolate chip muffins

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze muffins zitten vol met verse frambozen en stukjes chocola, een heerlijke combinatie! Lekker voor bij de thee of koffie. Je kunt zowel witte als pure chocolate chips gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 210 gr bloem
    • 60 gr havermout
    • 135 gr suiker
    • 2 theelepel bakpoeder
    • 1 theelepel baksoda
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 1 ei, losgeklopt
    • 175 ml magere melk
    • 75 ml olie
    • 2 eetlepels sinaasappelsap
    • 1 theelepel vanille extract
    • 100 gr verse (of diepvries) frambozen
    • 85 gr chocolate chips (of gehakte witte, melk of pure chocolade)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een muffinbakblik (12 muffins) in of bedek met papieren vormpjes.
    2. Meng bloem, havermout, suiker, bakpoeder, baksoda en kaneel in een kom.
    3. Meng in een andere kom ei, melk, olie, sinaasappelsap en vanille. Roer dit door de droge ingrediënten tot het net gemengd is.
    4. Schep de frambozen en de chocoladestukjes er voorzichtig door. Vul elk vormpje voor 2/3 met beslag.
    5. Bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, tot een prikker in de muffin gestoken er schoon uitkomt. Laat 5 minuten afkoelen in de vorm en zet ze dan op een rooster om verder af te koelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren