Makkelijke tilapia met wijn en tomaten

    Makkelijke tilapia met wijn en tomaten

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    In dit heerlijke visrecept worden tilapiafilets eenvoudig bereid met witte wijn, knoflook, verse basilicum en tomaat, en in pakketjes op de barbecue bereid in 15 minuten! Makkelijk en snel! Je kunt de pakketjes ook in de oven bakken als het geen barbecueseizoen is.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 tilapiafilets
    • zout en peper naar smaak
    • 4 eetlepels boter
    • 3 teentjes knoflook, uitgeperst
    • 4 blaadjes verse basilicum, fijngesneden
    • 1 grote tomaat, in blokjes
    • 250 ml witte wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de barbecue voor op medium-hoog.
    2. Leg de tilapiafilets naast elkaar op een groot stuk aluminiumfolie. Bestrooi ze met zout en peper. Leg 1 eetlepel boter op elke visfilet en bestrooi met knoflook, basilicum en tomaat. Schenk de wijn erover. Vouw het folie om de vis zodat het goed afgesloten is.
    3. Leg het foliepakketje op de voorverwarmde barbecue en gril 15 minuten, tot de vis makkelijk 'vlokt' als je het met een vork uit elkaar haalt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren