Koriander-muntchutney

    Koriander-muntchutney

    7keer bewaard
    5min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijk bij lamsvlees of geserveerd met papadams als voorgerecht bij een Indiase maaltijd.

    marielle Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 bosje verse koriander, vezelige stengels verwijderd
    • 1 bosje verse munt, alleen het blad
    • 1 kleine ui, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, gehakt
    • 1 theel verse gember, gehakt
    • 2 verse hete groene pepers, gehakt
    • 1/2 theel komijn
    • 1/2 theel zout
    • 1/2 theel suiker
    • 2 eetl yoghurt
    • sap van 1/2 citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingredienten in een keukenmachine tot een dikke, smeuïge brij vermengen. Koel bewaren. De chutney is het lekkerst een paar uur na bereiding en is tot maximaal 3 dagen houdbaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren