Mangosalsa

    Mangosalsa

    6keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Op een toastje met brie of als dipsaus bij gegrilde heilbot, zeebaars of kip.

    marielle Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 grote, stevige, rijpe mangos
    • 1/2 Madame Jeanet of habaneropepertje, met of zonder zaad
    • 1 rode paprika, in kleine stukjes
    • 1/2 rode ui, versnipperd
    • sap van 1 limoen
    • 1 eetl honing
    • mespuntje kerriepoeder
    • 1 theel zout
    • 2 eetl verse koriander, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Met een dun, heel scherp mes de mango verticaal langs de pit in 2 helften snijden. 1 helft in de hand houden en met de punt van het mes (zonder door de schil te snijden) horizontaal en verticaal kleine blokjes snijden. Schep de blokjes met een lepel in een kommetje. Procedure herhalen voor resterende stukken mango. Tenslotte pepertje, paprika en ui erdoor roeren.
    2. Limoensap en kruiden vermengen en het mangomengsel roeren. Minstens 15 minuten in de koelkast zetten en eventueel op smaak brengen met meer zout. Vlak voor het serveren de verse koriander erdoor roeren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren