Airfryer aardappeltjes met Parmezaanse kaas

    Airfryer aardappeltjes met Parmezaanse kaas

    1keer bewaard
    17min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Aardappelen in de schil, in schijfjes gesneden, gemengd met paprikapoeder, peper en Parmezaanse kaas en dan supersnel en makkelijk in de airfryer gebakken! Lekker!!

    stroopwafel Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 450 gr aardappelen, in schijfjes
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • snufje zwarte peper
    • 1 eetlepel fijngeraspte Parmezaanse kaas
    • 1 theelepel olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:17min 

    1. Was de aardappelschijfjes en dep ze goed droog. Meng in een afsluitbare zak met paprikapoeder, zwarte peper, Parmezaanse kaas en olie en 'kneed' goed door, zodat alle aardappelschijfjes met wat olie en kruiden zijn bedekt.
    2. Zet de airfryer aan op 200°C en bak ze in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin. Schud eventueel halverwege een keer om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren