Pecannoten met een suikerlaagje

    Pecannoten met een suikerlaagje

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze pecannoten hebben een onweerstaanbaar lekker suikerlaagje. Perfect als snack, of strooi er een paar over een salade.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 eiwit
    • 1 eetlepel water
    • 450 gr halve pecannoten
    • 200 gr suiker
    • 3/4 theelepel zout
    • 1/2 theelepel kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verwarm de oven voor op 120°C. Vet een bakplaat in.
    2. Klop eiwit en water in een kom schuimig. Meng in een andere kom suiker, zout en kaneel.
    3. Voeg de pecannoten toe aan het eiwit en roer door. Haal ze uit het eiwit en meng dan met de suiker. Verspreid de noten op de bakplaat.
    4. Bak 1 uur in de voorverwarmde oven. Roer elke 15 minuten even om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren