Spinazie met geraspte kokos

    Heel smakelijk en heel makkelijk.

    marielle

    Washington, Verenigde Staten
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetl plantaardige olie
    • 1 sjalotje, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, gehakt
    • 1 pakje diepvriesspinazie
    • 1 eetl plantaardige olie
    • 1 theel mosterdzaad
    • 1 gedroogd rood pepertje
    • 10 kerrieblaadjes
    • 100 gr ongezoete, gemalen kokos
    • 3 eetl yoghurt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een koekenpan de olie verhitten en hierin op middelmatig vuur sjalot en knoflook glazig fruiten. Het vuur iets lager zetten en de spinazie toevoegen. Voorzichtig roeren tot de spinazie geheel ontdooid is en het meest vocht verdampt. Apart zetten.
    2. Nogmaals een lepel olie verhitten en hierin mosterdzaad, pepertje en kerrieblaadjes in een afgedekte pan bakken tot het zaad begint te springen. Kokos erdoor roeren en op een middelmatig vuur bakken tot de kokos goudbruin kleurt. Snel het spinaziemengsel erdoor scheppen en de pan van het vuur nemen. Yoghurt erdoor roeren en direct serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties