Vegan pompoencake

    Vegan pompoencake

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze 'blondies' worden gemaakt met pompoenpuree en zijn veganistisch. Heerlijk voor in de herfst!

    Ingrediënten
    Porties: 36 

    • 250 gr bloem
    • 100 gr kristalsuiker
    • 55 gr bruine basterdsuiker
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1 theelepel baksoda
    • 1/2 theelepel kaneel
    • 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
    • 1/4 theelepel gemberpoeder
    • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1/4 theelepel zout
    • 425 gr pompoenpuree
    • 60 ml koolzaadolie
    • 1 eetlepel vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een vierkanten bakvorm van 23x23 of een vergelijkbare vorm in.
    2. Zeef de bloem, kristalsuiker, bruine suiker, bakpoeder, baksoda, kaneel, kruidnagel, gember, nootmuskaat en zout samen in een kom. Roer pompoenpuree, olie en vanille extract erdoor tot je een dik beslag hebt. Schenk in de vorm.
    3. Bak de cake 20 minuten in de voorverwarmde oven, tot een prikker in het midden gestoken er schoon uit komt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren